BeogradLazarevacVesti

Tokom novembra naša opština postala je bogatija za 48 beba

U okvriu programa pomoći porodiljama opštine Lazarevac, u skupštinskoj sali podeljeni su paketi za bebe rođene tokom novembra meseca ove godine. Tokom novembra naša opština postala je bogatija za 48 beba, 24 devojčice i isto toliko dečaka. Pakete je roditeljima uručio zamenik predsednika opštine Miloje Živanović i član Veća opštine Mirko Višnjić.

Tokom novembra na teritoriji naše opštine na svet je došlo 24 devojčice i isto toliko dečaka. Poklone najmlađim Lazarevčanima i ovoga puta uručili su predstavnici opštine Lazarevac. Opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo. Zamenik predsednika opštine Lazarevac Miloje Živanović poručio je roditeljima da rukovodstvo opštine želi da ih nagradi zbog toga što čine sve da reše veliki problem ove zemlje i čestitao im na prinovama.

Ovo je samo prva u nizu akcija podrške mladima, a Živanović je izrazio uverenje da će oni od Lazarevca napraviti grad budućnosti, kao što to čini i aktuelno rukovodstvo.

Opština Lazarevac tradicionalno već nekoliko godina svim roditeljima dodeljuje poklon pakete a Živanović je i ovom prilikom apelovao na roditelje da se odluče na proširenje porodice. Iz opštine Lazarevac pozivaju sve majke koje nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 10  ili na broj telefona 8124 421.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA