BeogradLazarevacVesti

Konkurs za literarne i likovne radove za Međunarodni Festival humora za decu do 1. juna

Ove godine od 18. do 21. septembra, Lazarevac će po 30ti, jubilarni put, biti domaćin Međunarodnog Festivala humora za decu. Konkurs za literarne i likovne radove na temu festivala otvoren je do 1. juna. Direktorka festivala, Radmila Bulatović, apelovala je na lazarevačke učenike da u što većem broju šalju svoje radove, koji će biti žirirani najkasnije do 15. juna.

Prošle godine na konkurs Festivala humora za decu, pristiglo je nešto više od 2000 radova iz preko pet zemalja, među njima su bili i crteži i pesme devojčice iz Amerike. I ove godine organizatori Festivala očekuju sličan broj radova i još jednom su pozvali učenike iz Lazarevca da šalju svoje radove.

Ove godine, s obzirom da je jubilarni 30. Festival, neće biti dodele Zlatnog Gašinog pera. Umesto dodele, biće urađena antologija svih dosadašnjih dobitnika.

индекс-1

Ni ove godine neće izostati revija dečijih dramskih grupa, poseta pisaca školama i druženje sa decom kao i tradicionalni maskenbal. Lazarevac će tokom tih dana u septembru biti prestonica smeha i grad domaćin piscima i brojnoj deci koja će biti u gostima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA