LajkovacValjevoVesti

Konstituisanje nove Skupštine u Lajkovcu i rad uprave za vreme pandemije

Poštujući sve zakonske rokovre predsednica Skupštine opštine Lajkovac Jovanka Gomilanović zakazala je konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Lajkovac. Sednica je zakazana za 20. avgust, i u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijoma i merama prevencije biće održana u sali KC “Hadži Ruvim“. Govoreći o formiranju novog skupštinskog saziva načelnik Uprave opštine Lajkovac Živorad Bojičić istakao je i da se rad uprave organzuje u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Lajkovac centarKonstitutivna sednica Skupštine opštine Lajkovac održaće se 20. avgusta u sali KC “Hadži Ruvim“ u Lajkovcu. Sednica je zakazana u skladu sa zakonskim rokovima odnosno 15 dana od objavljivanja zvaničnih rezultata u službenom glasniku. Rok za njeno održavanje je dva meseca od dana zakazivanja. Na ovaj način zadovoljena je propisana izborna procedura.

Lajkovac varošNa teritoriji opštine Lajkovac, u novom talasu ima devet lica zaraženih virusom korona, i to su uglavnom mlađe osobe, sportisti ili studenti. U cilju prevencije Opštinska uprava je prilagodila svoj rad aktuelnoj situaciji.

LajkovacZbog aktuelne epidemiološke situacije u Lajkovcu nije održan ni tradicionalni Ivanjdanski vašar. Otkazani su i svi programi povodom gradske slave – Ognjene Marije.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA