Košarkaši Kolubare počeli pripreme sa novim trenerom

Košarkaši Kolubare počeli su u Lazarevcu pripreme za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije. Tokom pauze došlo je do promena u klubu, otišlo je nekoliko iskusnih igrača, ali je ekipa pojačana sa više mladih košarkaša, istakao je na konferenciji za novinare predsednik kluba Milorad Rajković. Istakao je da Kolubara ove godine proslavlja pola veka postojanja pa će, u skladu sa mogućnostima, biti obeležen ovaj značajan jubilej. U planu su i prijateljske utakmice sa najuspešnijim srpskim klubovima. Novi trener Kolubare Stevan Mijović rekao je da mu je cilj da ostvari željene rezultate i naglasio da će se pored prvog tima posvetiti radu i sa mlađim selekcijama.

Košarkaši Kolubare počeli su pripreme za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije. Ovo je treća godina kako zeleno – crni igraju u ovom rangu takmičenja, a jedan od ciljeva je da klub ostvari isti ili bolji rezultat nego prošle godine. Predsednik kluba Milorad Rajković naglasio je da je iz Kolubare otišlo nekoliko iskusnih igrača ali da je u Lazarevac pristigao značajan broj mladih košarkaša. Uprava je u pregovorima sa još dva iskusna igrača, pa bi njihovim dolaskom bila kompletirana ekipa pred prvenstvo.

Novi trener Kolubare Stevan Mijović zahvalio se upravi kluba na pruženoj šansi i prvom samostalnom seniorskom angažmanu. Rekao je da će pored prvog tima pažnju posvetiti i radu sa mlađim selekcijama.

Stevan Mijović, trener KK Kolubara
Stevan Mijović, trener KK Kolubara

Potpredsednik kluba Bojan Veljković podsetio je da je ovo treća godina kako Kolubara igra u najvišem rangu i tako postala stabilan prvoligaš. Posebno ga raduje činjenica što će utakmice biti igrane pred publikom.

Trening košarkaša Kolubare pratio je i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. Igračima je poručio da će uvek imati podršku lokalne samouprave i poželeo im uspešne pripreme. Upravi kluba čestitao je jubilej, 50 godina postojanja kluba.

Predsednik KK Kolubara Milorad Rajković istakao je da će klub značajan jubilej, pola veka postojanja, proslaviti u skladu sa mogućnostima, a u planu je i prijateljska utakmica sa nekim od renomiranih klubova naše zemlje.

Nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije startuje početkom oktobra meseca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA