Nema predaje-nove akcije za Janu!

Humani Lazarevčani posle višemesečnih organizovanja humanitarnih akcija u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje naše sugrađanke Jane Simić, puni ideja i optimizma, složni nastavljaju svoju misiju pomoći ovoj hrabroj devojčici. Ovog puta udruženim snagama skupljaju novac i za malog Andriju Dragutinovića iz Surčina koji ima 5 godina.

U petak 20. avgusta na platou ispred Rudarske česme u periodu od 9-11 časova, biće organizovan humanitarni doručak zahvaljujući vlasnicima lazarevačkih pekara, picerija i restorana koji će donirati hranu. Organizatori pozivaju Lazarevčane da tog dana baš ovde kupe svoj doručak i tako pomognu Jani i Andriji.

U subotu 21. avgusta u Gradskom parku u Lazarevcu u periodu od 17-20h biće organizovan i bogat sadržaj za decu kao što su borilačke veštine, maskote raznih junaka, kreativna radionica, crtanje po licu, jahanje konja, zanimljivi autići i dvorac za skakanje kao i štand sa nagradnim igrama gde građane očekuju i vredne nagrade (6 putovanja).

  • 17h- Prodajni humanitarni bazar
  • 18h- Predstava za decu „Peđolino show“
  • 19h- Mađioničar Boki

U subotu i nedelju (21. i 22. avgusta) u periodu od 10-15h, biće organizovani turniri u odbojci, košarci i fudbalu.

Jana Simić boluje od malignog tumora kičmene moždine dok petogodišnji Andrija ima zaravljen potiljačni region sa leve strane glave. Oboma su neophodna novčana sredstva za dalje lečenje.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA