Košarkaši Kolubare treniraju u nekompletnom sastavu

Ušli su košarkaši Kolubare u treću nedelju priprema za naredno prvenstvo. Posle nekoliko dana rada na otvorenom, zeleno-crni su se preselili u halu, gde su nastavili sa skupljanjem snage. Bilo je planirano da se odigra i kontrolna utakmica sa ekipom Slodesa, ali je došlo do pomeranja iz opravdanih razloga.

Košarkaši Kolubare pripreme

Naime, nekoliko igrača ima zdravstvenih problema, pa kako ekipa nije u punom sastavu, prijateljska utakmica u ovoj fazi treniranja ne bi imala težinu. Međutim, svi u Kolubari se nadaju da će se vrlo brzo kompletna postava staviti na raspolaganje stručnom štabu.

Nikola Simić, najbolji igrač “rudara” i ljubimac navijača, ističe da je zdravlje svakog pojedinca na prvom mestu, ali u isto vreme veruje da će ekipa spremna dočekati start sezone. Sjajni šuter objašnjava da se tim uigrava u posebnim uslovima, koji u isto vreme, remete plan i program priprema.

Naredna sezona u Košarkaškoj ligi Srbije startuje 26. septembra. Posle izvlačenju parova, koje je zakazano za danas, košarkaši Kolubare saznaće i kompletan raspored, odnosno imena rivala sa kojima će voditi borbu za bodove.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA