Krenuli i Cvetovčani, tim još u magli…

Proteklih dana dosta se govori o sudbini Fudbalskog kluba Mladost iz Cvetovca. Međutim, onog trenutka kada je vrhuška FSB ozvaničila da je klub iz najmanjeg sela i pored činjenice da je bio poslednji na tabeli, ostao u Beogradskoj zoni, koliko-toliko je promenila sliku. Ljudi koji uz velike probleme vode ovaj klub, seli su za sto i odlučili da ekipa nastavi takmičenje u ovom rangu.

Prvi zadatak, kako napominju iz tabora Mladosati, bilo je vezano za igrački kadar, trenera, a onda i početak priprema. Kako kažu, odlučeno je da ekipu i u narednom periodu vodi Velimir Simanić, a da se igračima koji su ostali iz prethodne sezone, pridruži nekoliko, uglavnom mlađih igrača. Cvetovčani se uzdaju i u pomoć nekih od klubova iz okruženja. Za sada su pristupnice potpisali golman Krsmanović i iskusni Marko Čadikovski.

Na terenu pored Strelišta se odvijaju i pripreme, ali je primetno da trener Simanić na raspolaganju ima mali fond igrača. Ipak, uveravaju svi u ovom zonašu da če se slika ubrzo promeniti. Bilo kako bilo, vremena je sve manje, jer novo prvenstvo Beogradske zone počinje 15. avgusta.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA