BeogradLazarevacSportVesti

Krtice spremne za finale play off-a Super B lige

Oči rukometnog sveta uprte su u dva giganta, dva titana u borbi za krunu Super lige! U jednom uglu imamo nezaustavljivi val snage i odlučnosti – RK Kolubara. U drugom, vitezove iz Kikinde-MRK Kikinda.

Ove srede, 24. aprila, istorija će se pisati na terenu rukometnog kluba Kolubara u Lazarevcu, jer upravo tamo počinje finale Play off-a. Sudar dve nepokolebljive strasti, dva tima spremna da daju sve od sebe za slavu i čast svojih gradova. Svaki pas, svaki šut, svaki gol, biće odlučujući korak ka pobedi. Jer, ne zaboravimo, igra se na dve pobede. Svi vi koji dišete za rukomet, koji nosite boje svojih klubova u srcu, neka vaš glas odjekuje dvoranom SRC „Kolubara“. Pridružite se ovom spektaklu, jer vaša podrška je ključna! Sreća i ponos našeg grada je u vašim rukama! Budite tamo, budite glasni, budite nezaustavljivi!

Prva runda se odigrava u Lazarevcu, 24. aprila u 19 časova, dok će drugi okršaj biti u Kikindi, 28. aprila takođe u 19 časova. Obezbedite svoje mesto na tribinama i budite deo istorije! Navijajmo zajedno za rukometnu slavu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA