Kubanski bokserski stručnjak Horhe Luis Frometa u Lazarevcu

Kubanski bokserski trener Horhe Luis Frometa Matoš već godinu i tri meseca je u Srbiji kao deo stručnog štaba reprezentacije. Tokom boravka u našoj zemlji, kubanski stručnjak obilazi gradove širom Srbije i posećuje klubove i talentovane boksere. Ove nedelje Frometa je u Lazarevcu, u poseti Bokserskom klubu Grejtest. Za njega je u sali Predsedništva Gradske opštine Lazarevac predsednik Bojan Stević priredio prijem. Stević je ovom prilikom istakao da će lazarevačka opština nastaviti  da podržava razvoj ovog sporta.

Kubanski stručnjak Frometa u Lazarevcu

Čuveni bokserski trener sa Kube Horhe Luis Frometa već godinu i tri meseca boravi u našoj zemlji. Cenjeni stručnjak deo je naše reprezentacije, a kada mu slobodno vreme to dozvoli, obilazi i klubove širom Srbije. Tokom ove nedelje njega je ugostio Bokserski klub Grejtest, pa je Frometa imao priliku da upozna mlade i talentovane sportiste.

Frometa na prijemu u opštini Lazarevac

Povodom boravka u Lazarevcu, predsednik opštine Bojan Stević organizovao je prijem u sali Predsedništva za poznatog Kubanca. Stević je ovom prilikom najavio da će lokalno rukovodstvo i u narednom periodu nastaviti da ulaže u ovaj sport. Kaže da se nada da će Lazarevac u budućnosti imati boksera koji će biti deo olimpijskog tima Srbije.

Bojan Stević
Bojan Stević

Priznati kubanski trener Horhe Luis Frometa došao je u Srbiju na poziv predsednika Bokserskog saveza Nenada Borovčanina. Tokom boravka u našoj zemlji organizuje i niz seminara u mnogim gradovima. Frometa veruje da će Srbija za nekoliko godina biti među vodećim zemljama u ovom sportu.

Srpski narod ima dobru genetiku za boks, mentalnu snagu i fizičke predispozicije da bude uspešna nacija u ovom sportu, zaključio je kubanski stručnjak.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA