Kulturno leto nas očekuje u julu i avgustu

Lazarevačko kulturno leto na platou ispred  Centra za kulturu Lazarevac počinje 1.jula. Manifestaciju će u 19 časova otvoriti predstava za decu ”Lepotica i zver” pozorišta Una Saga Serbica. Kako je planirano tokom jula i avgusta svake nedelje  biće organizovan po jedan program za najmlađe i po jedan program za odrasle. Ove nedelje 3. jula u 21 čas očekuje nas koncert benda ”Britke sablje”. Tokom manifestacije Centar za kulturu Lazarevac poštovaće sve propisane mere prevencije.

Centar za kulturuPozorište Una Saga Serbica predstavom ”Lepotica i zver” 1. jula u 19 časova otvara manifestaciju ”Kulturno leto” u Lazarevcu. Ovo je prvo kulturno dešavanje u organizaciji Centra za kulturu Lazarevac od izbijana epidemije. Na platou ispred Centra za kulturu svake nedelje tokom jula i avgusta najmlađe očekuje po jedan program. Centar za kulturu nije izneverio svoju najverniju publiku, decu koja su svake godine bila najbrojnija publika tokom leta. Tokom jula ”Puls teatar” će izvesti svoje predstave za decu: ”Kalamandarija” je na repertoaru 6. jula, zatim 14. jula ”Mudro prasence”, ”Crno jagnje” je 20. jula a ”Uplakana Katarina” zatvara mesečni program 29.jula.

letoTokom jula stariju publiku očekuju koncerti lokalnih bendova ali i zanimljive predstave. Bend ”Britke sablje” nastupiće 3. jula,  već naredne nedelje 10. jula očekuje nas koncert benda ”FUNK &ROLL”,  a 31. jula ”Dragan Ilić Trio”. Za ljubitelje pozorišta produkcija Artisimo izvešće 24. jula muzičko-poetsku predstavu ”Kao da sam te sanjao”, Šabačko pozorište i Centar za kulturu Tivat gostuju 27. jula sa multimedijalnom pozorišno predstavom za publiku i pametne telefone ”Aplikacija Voland”.  Tokom julskog programa planirana je 17. jula i projekcija filma ”Električni Orgazam za ljude budućnosti”.

Stela Stanišić
Stela Stanišić

Kao i svake godine program u okviru ”Kulturnog leta” je za publiku besplatan. Ukoliko vremenski uslovi i epidemiološka situacija to dozvole tokom avgusta nas očekuje i bioskopski repertoar.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA