BeogradLazarevacVesti

Kulturno leto u Lazarevcu otvorila dečija predstava „Jana i klovn“

U okviru manifestacije „Kulturno leto 2018“ na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigrana je dečija predstava „Jana i klovn“.  Predstavu si režirali i igraju u njoj glumci Jovan Ljubenović i Nataša Balog. U ovoj predstavi ima mnogo smeha i šaljivih situacija, kao i mnogo ljubavi i sreće, a predstava ima edukativno – vaspitni  karakter.

Predstava-1

U pitanju je šaljiva dečija predstava sa problemima odrastanja devojčice Jane. Pošto ne može da reši probleme u školi i u nedostatku komunikacije sa roditeljima, Jana ne želi da ide u školu, beži od kuće i počinje da krade. Bežeći, ona upoznaje klovna ali pravog i on polako počinje da menja njen način razmišljanja, učeći je da nije lepo krasti i da je najbolje da se završi škola i da sam svojim znanjem i talentom zarađuješ za život.

Klovn

Glumica Nataša Balog inače vodi školu glume za decu pri Domu omladine u Pančevu, igra u pozorištu na Terazijama. Jovan Ljubenović, diplomirani je glumac, reditelj, ali i pedagog. Predaje glumu u Studiju „Bis“ u Beogradu.

Nataša Balog
Nataša Balog
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA