BeogradLazarevacVesti

„La Moto“ i Crveni krst podelili paketice deci sa poteškoćama u razvoju

Crveni krst Lazarevac u saradnji sa moto klubom „La Moto“ organizovao je tradicionalnu akciju „Jedan paketić-mnogo ljubavi“. Zahvaljujući ovoj akciji 43 novogodišnja paketića uručena su deci sa poteškoćama u razvoju koja pohađaju OŠ „Dule Karaklajić“. U znak zahvalnosti mališani su pripremili priredbu a nakon toga su se družili sa bajkerima iz kluba „La Moto“. Podršku organizaciji akcije pružila je i Muzička škola „Marko Tajčević“ i „Familiy market Đurović“.

U duhu prazničnog raspoloženja, Crveni krst Lazarevac i ove godine organizovao  je svoju tradicionalnu akciju pod nazivom „Jedan paketić-mnogo ljubavi“. Ova hvalevredna inicijativa, koja je već postala nezaobilazna u zajednici, donela je osmeh na lica 43 dece sa posebnim potrebama koja pohađaju Osnovnu školu „Dule Karaklajić“.

Svečana ceremonija uručenja poklona održana je u prostorijama škole, gde su mališani s oduševljenjem i radošću primili svoje novogodišnje paketiće. U znak zahvalnosti, deca su priredila posebnu priredbu koja je oduševila prisutne, a atmosferu radosti i ljubavi dodatno su upotpunili bajkeri iz kluba „La Moto“, koji su se nakon priredbe srdačno družili s mališanima. Bajkeri su i ove godine organizovali tradicionalni defile i paketiće uručili korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, porodilištu a nakon toga su se družili sa decom kod Rudarske česme.

Crveni krst Lazarevac, Moto klub „La Moto“, Muzička škola „Marko Tajčević“ i „Family market Đurović“ ponosno su se udružili kako bi pružili nezaboravne trenutke deci sa posebnim potrebama, podsećajući nas na važnost zajedništva i solidarnosti tokom prazničnih dana. Ova srdačna inicijativa svetli kao primer kako zajednica može zajedno stvoriti magične trenutke i unaprediti život onih kojima je to najpotrebnije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA