Lazarevac bez struje 05. jula

U utorak 05.07.2022. godine u terminu od 04:30-07:30 zbog planskih radova na 110 kV delu postrojenja, u trafostanici TS 110/35kV Lazarevac, doći će do prekida u isporuci električne energije na teritoriji opštine Lazarevac, Ljig i Mionica.

U navedenim terminima bez napajanja će biti naselja Dudovica, Brajkovac, Barzilovica, Čibutkovica, Županjac, Stubica, Šušnjar, Lukavica, Šopić, Dren, Burovo, Bistrica, Vreoci, Medoševac, Sokolovo, deo Petke – Županjački put i Obrenove livade, Živanovići i Кućerine, Veliki Crljeni osim kolonije TEК-a, kod zelene pijace i preko puta TE u Velikim Crljenima.

U istim terminima, bez električne energije biće Ljig i sva naselja opštine Ljig, kao i deo naselja opština Mionica i Gornji Milanovac, koja se napajaju iz TS 35/10kV Ljig i 35/10kV Belanovica- naselja Dučić-deo Кacapa, Milavac, Rakari, Gornja Toplica, Gunjica, Berkovac, Popadić, Paštrić, deo Struganika koji se napaja iz TS 10/0,4 kV Struganik 3 – Mišići, Ugrinovci, Zagrađe, Dragolj, Trudelj, Reljinci, Boljkovac, Ručić .

Iz alternativnog pravca napajanja koji ima redukovanu snagu, biće napojeni samo delovi grada koji pripadaju užoj centralnoj gradskoj zoni, radi nesmetanog funkcionisanja javnih ustanova, doma zdravlja, objekata vodosnabdevanja, Elektrodistribucije, objekata u kojima se odvija platni promet i veći trgovinsko-prehrambeni objekti. I na te kupce, iz Elektrodistribucije apelujuju da u navedenom terminu ukoliko je moguće smanje potrošnju u granicama neophodnog.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA