Lazarevac je tokom prva tri meseca 2019. godine postao bogatiji za 117 beba

U okviru programa pomoći porodiljama opštine Lazarevac, u skupštinskoj sali podeljeni su paketi za bebe rođene tokom prvog kvartala ove godine. Lazarevac je tokom prva tri meseca 2019. godine postao bogatiji za 117 beba. Paketi su uručeni za 40 beba rođenih tokom januara, 33 u februaru i 44 u martu. Lokalno rukovodstvo ovim činom poslalo je još jednom poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama, u cilju podsticaja nataliteta.
Miloje Živanović, zamenik predsednika GO Lazarevac
Miloje Živanović, zamenik predsednika GO Lazarevac

Opština Lazarevac u skladu sa godišnjim programom Saveta za zdravstvo za 2019. godinu nastavlja sa aktivnostima koje predviđaju dodelu poklon paketa majkama novorođene dece sa teritorije opštine Lazarevac. Ovom prilikom pakete su dobile majke koje su se porodile u prva tri meseca ove godine. Tokom januara rođeno je 19 devojčica i 21 dečak, u februaru 16 devojčica i 17 dečaka. Tokom marta rođena su 22 dečaka i isto toliko devojčica. Majkama se obratio zamenik predsednika opštine Miloje Živanović koji je istakao da će lokalna samouprava nastaviti realizaciju ovog programa u cilju podsticaja nataliteta.

Majke koje nisu bile u mogućnosti da se pojave na dodeli paketa a imaju prebivalište na teritoriji opštine Lazarevac i porodile su se u januaru, februaru ili martu ove godine, mogu se javiti u kancelariji broj 10 zgrade Uprave opštine Lazarevac, radi preuzimanja paketa.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Lazarevac je tokom prva tri meseca 2019. godine postao bogatiji za 117 beba

  • 9. jula 2020. at 14:48
    Permalink

    Dobar dan…hteo bih da pitam jel opstina dodeljuje neki paket za porodilje i novorodjence,u pitanju je prvo dete

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA