BeogradLazarevacVesti

Lazarevac u maju domaćin prevenstva Srbije u boksu

Po prvi put u Lazarevcu će se održati prvenstvo Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore. Grad Lazarevac i bokserski klub Grejtest biće domaćini ovog spektakla krajem maja.  Za televiziju Gem na ovu temu govorio je Miloš Galjak trener Bokserskog kluba Grejtest.

Grad Lazarevac i bokserski klub Grejtest biće domaćini prvenstva Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore. Ovaj spektakl održaće se krajem maja. Eliminacije su zakazane za 27. i 28. maj, polufinale 29. a finale 30.maja. Prema rečima trenera Bokserskog kluba Grejtest Miloša Galjak ovaj događaj prenosiće sportski kanal Arena fajt, a sponzor prvenstva će biti kompanija Mts.

Pandemija korona virusa je uticala na njihov rad. Neka takmičenja su bila odložena, koja su se odigrala bez prisustva publike. Miloš Galjak se nada da će prvenstvo Srbije u boksu biti prava senzacija uz podršku publike, koja je jako bitan faktor za takmičare.

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin 15. aprila posetio je BK Grejtest. Prema njegovim rečima Grejtest je primer kako treba da izgleda jedan bokserski klub u Srbiji. Trener Miloš Galjak predočio nam je koja ih takmičenja očekuju posle prvenstva Srbije.

Bokserski klub Grejtest broji više od 80.članova uzrasta od sedam do osamnaest godina. Svi zainteresovani za ovaj sport mogu se prijaviti putem društvenih mreža i oficijalnog sajta kluba.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA