Nova prolećna šetnja Planinarskog društva “Vis”

Planinarsko društvo „Vis“ održalo je danas sedmu prolećnu šetnju organizovanu u saradnji sa Gradskom opštinom Lazarevac i Savezom sportova. Pedesetak učesnika u šetnji, od kojih većinu čine osnovci i srednjoškolci, okupili su se u 8 časova ispred zgrade opštine i krenuli pripremljenim stazama.  Druga manifestacija u okviru projekta „Šetajmo za zdravlje“, zakazana je za 12. septembar. Od nedavno, Planinarsko društvo „Vis“ član je Sportskog penjačkog saveza Srbije. Beogradsko prvenstvo u slobodnom penjanju na veštačkoj steni održaće se 18. aprila u sportskoj sali OŠ „Dule Karajklajić“ s početkom u 10 časova.

Planinarsko društvo "Vis"

Planinarsko društvo „Vis“ održalo je  tradicionalnu prolećnu šetnju koja je jedna od dve manifestacije u okviru projekta „Šetajmo za zdravlje“ organizovanog u saradnji sa GO Lazarevac i Savezom sportova. Zbog pandemijske situacije, ove godine u akciji je učestvovao nešto manji broj osnovaca i srednjoškolaca. Pedesetak mališana krenulo je pripremljenim stazama dugačkim 10 i 15 kilometara.

Planinarsko društvo "Vis"

Beogradsko prvenstvo u slobodnom penjanju na veštačkoj steni održaće se 18. aprila. Kao članovi Sprotskog penjačkog saveza Srbije, Planinarsko društvo „Vis“ organizuje prvi krug takmičenja u sali OŠ „Dule Karaklajić“ s početkom u 10 časova . Svi mališani zainteresovani za ovaj vid planinarenja, mogu se javiti Planinarskom društvu „Vis“ i proći obuku za  ovu disciplinu.

Manifestacije u okviru projekta „ Šetajmo za zdravlje“ imaju za cilj podsticanje pre svega osnovaca i srednjoškolaca na rekreaciju i provod u prirodi. Sledeća šetnja Planinarskog društva „Vis“ zakazana je za 12. septembar.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA