Lazarevačke demokrate traže promenu osnivačkog akta Puls teatra

Treća sednica Skupštine Grada Beograda biće održanau četvrtak 18. Avgusta sa početkom od 10 časova. Na dnevnom redu između ostalog će se naći Predlog odluke o načinu i postupku dodele stambene podrške ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca sticanjem svojine na stanu izgrađenog sredstvima donacije Vlade Japana, Izveštaj o realizaciji lokalnog plana upravljanja otpadom Grada Beograda ua 2021. godinu. Odbornici Demokratske stranke zatražiće da se na dnevni red sednice uvrtsi tačka koja bi se odnosila na promenu osnivačkog akta Prvog prigradskog pozorišta “Puls teatra”.

Sednica Skupštine Grada Beograda

Nova sednica Skupštine Grada Beograda, treća u novom sazivu, biće održana u četvrtak 18. avgusta. Odbornik iz Lazarevca, član Demokratske stranke Igor Gospavić kaže da će predložiti da se na dnevni red uvrsti Inicijativa o promeni osnivačkog akta Prvog prigradskog pozorišta “Puls teatra”.

Skupštine Grada Beograda

Odbornica Demokratske stranke u gradskom parlamentu Snežana Vuković baviće se tačkom dnevnog reda koja govori o subvencionisanju komunalnih usluga.

Sednica će biti održana u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6, s početkom u 10 časova, kažu iz Gradskog sekretarijata za informisanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA