Sadržajan program Kulturnog leta do kraja avgusta

Bioskopska publika tokom vikenda u Centru za kulturu imaće priliku da pogleda najnovija filmska ostvarenja koja u bioskope širom Srbije stižu 18. avgusta. U pitanju su filmovi, misterija „Tamo gde rakovi pevaju“ i epski horor „Ne“. U okviru manifestacije „Kulturno leto“ u subotu 19. avgusta na platou ispred Centra biće organizovana plesna radionica Baletskog studia „Srna“ pod nazivom „Plešimo zajedno“ od 19.30. Predstava za decu „Pazi crveno“ Puls teatra na programu je 24. avgusta od 19 časova. Do kraja manifestacije biće organizovana i Revija pozorišnih predstava 9. školskog pozorišnog festivala, Kulturno-sportsko leto „Summer sports Day“ u Gradskom parku i pesničko veče. Ovogodišnju manifestaciju „Kulturno leto“ zatvoriće 1. septembra koncert „Čola night“ benda „581“ .

Centar za kulturu

Bestseler „Njujork Tajmsa“ „Tamo gde rakovi pevaju“ dobio je svoju ekranizaciju. U bioskopima širom Srbije počeće da se prikazuje 18. avgusta a tada će moći da ga pogleda i publika u Lazarevcu, kao i epski horor „Ne“. Pre vikenda, u četvrtak 18. avgusta na programu je film na terasi Centra za kulturu „Najgora osoba na svetu“.

Bioskopski program

Program „Kulturnog leta“ nastavlja se muzičko-scenskim izvedbama i predstavama za najmlađe.

Pri kraju manifestacije, 26. avgusta na programu je pesničko veče a glumci Pulst teatra govoriće poeziju lazarevačkih pesnika, dok će 29. avgusta biti održana revija pozorišnih predstava 9. školskog pozorišnog festivala.

Predstava Pazi crveno

Sportski dan, koji će biti organizovan u Gradskom parku, na programu je 30. avgusta od 17 časova a manifestaciju „Kulturno leto“ zatvoriće bend „581“ koncertom „Čola night“.

Program Centra za kulturu i manifestacije „Kulturno leto“ istaknut je na sajtu ove ustanove a u slučaju loših vremenskih uslova program se ne otkazuje, već će biti realizovan u prostorijama Centra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA