BeogradLazarevacVesti

Na lazarevačkom bazenu prvi kupači, besplatna obuka za 20 neplivača mesečno

Zatvoreni plivački bazen u Sportsko-rekreativnom centru „Кolubara“ počeo je sa radom. Cena pojedinačne karte za decu školskog uzrasta (od 7 do 18 godina) je 100 dinara, a za odrasle 200 dinara po terminu. Кorišćenje saune i parnog kupatila moguće je svakog dana od 12 časova, a cena je 300 dinara po terminu. Temperatura vode trenutno je 26 stepeni a o bezbednosti kupača brinu spasioci. Termini za građanstvo radnim danima su od 10, 12 i 14:30 časova a bazen će koristiti i zaposleni u RB „Kolubara“, plivački klubovi, dok je poseban termin rezervisan za žene.

Zatvoreni bazen SRC „Kolubara“ od danas mogu koristiti svi naši sugrađani, sportisti i rekreativci. Prema rečima Vladimira Dragićevića, direktora SRC „Kolubara“ kupači mogu da dođu svakog dana od 10 do 17 sati, dok su i ove godine večernji termini rezervisani za plivačke klubove, školu plivanja i obuku neplivača. Temperatura vode trenutno je 26 stepeni.

Cena ulaznice su ostale nepromenjene, pa je tako za odrasle 200 dinara, za decu 100 dinara. Mesečna karta za bazen za decu školskog uzrasta (od 7 do 18 godina) iznosi 1.500 dinara, a za odrasle 3.000 dinara.

Zaposleni u SRC „Kolubara“ će se kao i do sada truditi da na najbolji način održavaju ovaj bazen, zaključio je Dragićević. Za bezbednost kupača zaduženi su spasioci u obe smene. Otvoreni bazen ove godine imao je uspešnu sezonu a prema rečima Dragićevića tokom dva meseca, na lazarevačkom bazenu prodato je 30.000 karata.

Vladimir Dragićević, direktor SRC „Kolubara“
Vladimir Dragićević, direktor SRC „Kolubara“

Pored bazena korisnicima su na raspolaganju sauna u terminu od 12 časova kao i parno kupatilo a cena je 300 dinara. Rekreacija za radnike RB „Кolubara“ je besplatna. U saradnji sa plivačkim klubovima, tokom sezone će biti organizovana besplatna obuka za 20 neplivača mesečno. Svi zainteresovani roditelji mogu prijaviti decu na broj 011/8120 979 tokom tekućeg meseca za naredni mesec, a prijave će se primati do popune planiranog broja. Svakog narednog meseca biće omogućeno da nova grupa od 20-oro dece pohađa obuku neplivača.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA