Lazarevački naprednjaci u akciji sadnje četinara

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine aktivisti OO SNS Lazarevac posadili su četinare u Gradskom parku. Potpredsednik opštinskog odbora Bojan Sinđelić poručio je tom prilikom  da je cilj ovakve i sličnih akcija da se svim građanima omogući da prijatne sate odmora provedu u ovakvim i sličnim parkovima. Ukoliko u naredne četiri godine budemo vršili vlast izgradićemo još više parkova, još više zelenih površina i učiniti Lazarevac lepšim mestom za život, rekao je Sinđelić.

Napredanjaci zasadili četinare u Gradskom parku

Gradski park u Lazarevcu bogatiji je za nova stabla koja su predstavnici OO SNS posadili povodom Svetskog dana zaštite životne sredine. Lazarevački naprednjaci rekli su ovom prilikom da u želji da Lazarevac bude zelena oaza, ovakve i slične akcije biće organizovane i u narednom periodu.

Sdanja četinara u Gradskom parku

Želimo da našim sugrađanima obezbedimo više zelenih površina, kako bi uživali sa svojim porodicama a deci omogućimo da se igraju u parkovima na bezbednim površinama, rekao je prilikom sadnje četinara Bojan Sinđelić, potpredsednik lazarevačkih naprednjaka.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Naperdnjaci u Lazarevcu svake godine organizuju akcije sadnje novih stabala i ovo je naš način da se priključimo globalnoj akciji i obeležimo Svetski dan životne sredine, rekla je ovom prilikom Tijana Davidovac, predsednica Unije žena OO SNS.

Tijana Davidovac
Tijana Davidovac

Ovakvim i sličnim akcijama želimo da podignemo svest naših sugrađana o značaju očuvanja životne sredine, poručili su lazarevački naprednjaci. Oni su ovom prilikom najavili da će nastaviti akciju sadnje novih stabala na teritoriji opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA