Preliminarne liste za upis u PU “Rakila Kotarov Vuka” u ponedeljak 8. juna

Do 15. maja svi zainteresovani roditelji elektronskim putem mogli su da podnesu prijavu za upis dece u PU “Rakila Kotarov Vuka”. Iz ove ustanove kažu da će preliminarne liste upisane dece biti objavljene 8. juna i da će biti istaknute na ulaznim vratima objekata Predškolske ustanove. Roditelji koji nisu zadovoljni odlukom upisne komisije imaju rok do 18. juna da podnesu žalbu, a upisne komisije razmatraće žalbe do 26. juna. Kada se ceo proces završi, konačne liste će biti gotove krajem juna ili početkom jula, kaže Ana Stašević, pr PU “Rakila Kotarov Vuka”.

PU Rakila Kotarov Vuka

Prijava za upis u vrtić ove godine počela je 30. marta i trajala je do 15. maja. Roditelji su elektronskim putem mogli da prijave svoje mališane a odluku ko će biti primljen u vrtić saznaće u ponedeljak 8. juna, kada će biti objavljene preliminarne liste.

vrtić

Roditelji koji nisu zadovoljni odlukom upisne komisije imaju rok do 18. juna da podnesu žalbu, nakon čega će upisne komisije razmatrati njihove zahteve. Žalbe će se podnositi elektronski putem a o svemu tome roditelji se mogu informisati na sajtu PU “Rakila Kotarov Vuka”.

PU Rakila Kotarov Vuka

Prioritet pri upisu imaju deca iz društveno osetljivih grupa, deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA