BeogradLazarevacVesti

Lazarevački naprednjaci 14. put obeležili stranačku slavu Svetu Petku

Opštinski odbor Srpske napredne stranke obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama u prisustvu članova i pristalica stranke. SNS obeležila je 14. godinu postojanja, a dobri rezultati opštinskog odbora u Lazarevcu pokazatelj su odgovorne politike koju ovaj odbor sprovodi, kaže Bojan Stević predsednik lazarevačkih naprednjaka i dodaje da ova stranka već 12 godina participira u vlasti u našem gradu ali i na republici.

Slavu posvećenu Svetoj Petki, od svog osnivanja obeležava OO SNS Lazarevac. Tradicionalno, obred rezanja slavskog kolača obavili su sveštenici hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija. Građanima i članovima stranke slavu je čestitao predsednik OO SNS u Lazarevcu Bojan Stević. Dodao je da odgovorna politika koju sledi SNS pokazatelj da ljudi i dalje imaju poverenja i da im u velikoj meri pružaju podršku. Nadam se da su loša vremena iza nas a svim svojim sugrđanima i pristalicama želim puno zdravlja i mira, rekao je Stević.

Bojan Stević, predsednik OO SNS Lazarevac
Bojan Stević, predsednik OO SNS Lazarevac

Domaćin slave ove godine je Mile Ranković iz Mesnog odbora SNS iz Mirosaljaca koji je svim građanima i pristalicama stranke čestitao slavu.

Naredne godine, domaćin slave biće Tomislav Rikanović koji je poželeo puno zdravlja svojim sugrađanima i naglasio da je velika privilegija biti domaćin slave.

SNS obeležila je 14. godinu postojanja na političkoj sceni, a toliko i lazarevači naprednjaci obeležavaju slavu Svetu Petku.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA