Medicinske sestre i tehničari Doma zdravlja obeležili svoju zaštitinicu Svetu Petku

Medicinske sestre i tehničari Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević“ proslavili su svoju slavu Svetu Petku. Slava je obeležena molitvom i sečenjem kolača, a menadžerka DZ “Dr Đorđe Kovačević“ Suzana Stoisavljević čestitala je svojim kolegama slavu i zahvalila im se jer su u protekle dve godine dali nemerljiv doprinos u očuvanja zdravlja naših sugrađana, naročito u izazovima koje je donela pandemija korona virusa, koja i dalje traje. Mnogi od njih i dalje su angažovani u kovid ambulantama, dodaje Stoisavljević.

Slava medicinskih sestara i tehničara

Svoju zaštitnicu, Svetu prepodobnu mati Paraskevu proslavile su medicinske sestre i tehničari Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević“. U lazarevačkom Domu zdravlja ova slava se obeležava dugi niz godina. Domaćin slave ove godine je bila Higijensko-epidemiološka službe a naredne godine Terenska služba obeležiće slavu.

Slava Dom zdravlja

Naglasivši da Sveta Petka pomaže bolesnima i siromašnima, menadžerka lazarevačkog Doma zdravlja Suzana Stoisavljević  istakla je da je to upravo prioritet svih medicinskih sestara i tehničara.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA