Lazarevački naprednjaci zadovoljni rezultatima izbora

Od svog osnivanja, Srpska napredna stranka zabeležila je najbolji rezultat na tek završenim izborima. Članovi Opštinskog odbora SNS Lazarevac izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost svim građanima koji su podržali listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Izbori 2020

Predsednik lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević naglasio je da će svi žitelji opštine biti zadovoljni novim projektima i predstojećim ulaganjima u Lazarevac.

Lider lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević istakao je da je očekivao dobre rezultate i podsetio da je preko 16 000 Lazarevčana podržalo listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.  Izlaznost na teritoriji opštine bila je preko 63 posto, naglasio je Stević i dodao da je da je lista okupljena oko naprednjaka za parlamentarne izbore dobila preko 18 hiljada glasova, što je, smatra Stević, pokazatelj odgovorne politike koju sprovodi predsednik te partije Aleksandar Vučić.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević se zahvalio svim članovima, spimatizerima stranke i građanima opštine Lazarevac koji su iskoristili svoje pravo i dali glas SNS, a samim tim podržali sve infrastrukturne radove koji se u prethodne četiri godine sprovode.

Janjević i Sinđelić

Glas koji ste dali listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” kako na lokalnom, tako i republičkom nivou neće biti uzaludan i svi građani Lazarevca će biti zadovoljni ulaganjima u našu opštinu u narednom periodu, zaključio je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA