Lazarevčanka Irena Vasić na 36. Međunarodnom sajmu kozmetike „Dodir Pariza“

Nakon pauze više od dve godine, 9. i 10. aprila ove godine u Beogradu održan je deveti kongres u sklopu 36. Međunarodnog sajma kozmetike „Dodir Pariza“. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih kuća. Organizovano je predavanje na kojem je govorila Irena Vasić, internacionalni edukator za estetski i permanentni make up.

Ovaj događaj je održan u organizaciji CIDESKO Srbija. Glavna tema kongresa bila je Estetski i i Permanentni Make up. Specijalni gost CIDESCO kongresa i Sajma kozmetike bila je Jenny Moden, internacionalni estetik i permanent make up artist i CIDESKO Italija supervizor make up obuke po CIDESKO standardima koja je održala predavanje „Kako pravilno uraditi permanent make-up, o čemu voditi računa“. Doktor Vera Zec predsednik je CIDESKO Srbija i ambasador svetske SPA organizacije, ona je govorila o različitim temama koje su vezane za lepotu i negu lica ali je i predstavila školu „Aquatonale Beuty Academy“ koja u novembru ove godine slavi 30 godina postojanja. Vera Zec je proglašena za ženu godine 2022. za inovacije za SPA i Wellness.

Irena Vasić, diplomirani student „Aquatonale Beauty Academy“ i Internacionalni edukator za estetski i permanent makeup. Irena je i vlasnik kozmetičkog salona Nefertiti Beauty Centar a nalazi se u Lazarevcu. Ekipa televizije Gem posetila je njen salon lepote, razgovarali smo o različitim temama među kojima je i trajna šminka. Irena nam je rekla da je najsavremeniji trend u šminkanju permanentna ili trajna šminka. To je posebna metoda šminkanja kojom se ručno ili uz pomoć posebnih iglica nanosi specijalna vrsta pigmenta odnosno boje. Pigmenti koji se koriste su organski, ne izazivaju alergije i potpuno su neškodljivi za ljudsko zdravlje.

Irena Vasić je i predavač u Internacionalnoj školi za kozmetologiju, estetske neuke, spa i wellness, sa tradicijom od 30 godina uspešnog rada. Diploma ove škole je visoko priznata u svetu. Prema Ireninim rečima njihovi studenti rade u poznatim beauty centrima i spa centrima u svetu ali u Srbiji.  Upis je u toku i svi zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon 065/32-38-002 svakog radnog dana od 10 do 18 časova i na 011/29-20-035 ponedeljkom i utorkom od 10 do 19 časova ili na email adresu: aquatonale.info@gmail.com. Program akademije je usklađen sa svim propisima i regulativama EU i CIDESCKO o organizovanju kozmetičkih škola.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA