Odigrana predstava „Pošteni provalnik“ u režiji Milana Karadžića

Pozorišna predstava „Pošteni provalnik“ u režiji Milana Karadžića odigrana je u velikoj sali Centra za kulturu Lazarevac. Ovu urnebesnu farsu-komediju napisao je 1958. godine nedavno preminuli nobelovac Dario Fo. Radnja predstave je od početka dinamična i zanimljiva. U predstavi igraju Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Borka Tomović, Katarina Marković, Teodora Ristovski, Nemanja Oliverić i specijalni gost Zoran Cvijanović.

Ljubitelji predstava imali su priliku da uživaju u fantastičnoj komediji „Pošteni provalnik“ koja je odigrana u Centru za kulturu Lazarevac. Glumac Aleksandar Radojčić istakao je da je ovo komedija situacije, zabune i u kojoj se na kraju ispostavlja da je provalnik najpošteniji. Dramski umetnik Viktor Savić rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što sa ovom predstavom gostuju u Centru za kulturu Lazarevac i dodao da je ovo živi žanr, brza komedija u kojoj uživa i publika a i glumci.

Aleksandar Radojčić i Viktor Savić
Aleksandar Radojčić i Viktor Savić

Predstavi je prisustvovao veliki broj građana. Da podsetimo, ovu urnebesnu komediju napisao je nedavno preminuli nobelovac Dario Fo davne 1958. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA