Letnja kupališna sezona na bazenu u Lazarevcu od 18. juna, na jezeru Očaga od 15. juna

Letnja sezona na otvorenom bazenu u Lazarevcu počinje 18. juna dok će jezero Očaga za kupače biti otvoreno od 15. juna. Otvoreni bazen će raditi ponedeljkom, sredom i petkom od 10 do 19 časova, a utorkom, četvrtkom i tokom vikenda od 10 do 20 časova. Jezero Očaga će tokom letnje sezone biti otvoreno za kupače svim danima od 10 do 20 časova. Oba objekta koja funkcionišu u sastavu Sportsko rekreativnog centra ”Kolubara” će raditi čitavo leto, a uskoro će biti otvoreni i u ugostiteljski objekti na oba kupališta.

Poslednje pripreme pred početak kupališne sezone na gradskom otvorenom bazenu i jezeru Očaga su u toku. Nakon obimnih radova bazen će početi da se puni do kralja radne nedelje, a za prve kupače ove godine biće otvoren 18. juna.

Uprkos povoljnim vremenskim uslovima kupanje u jezeru Očaga se zbog bezbednosti još uvek nije dozvoljeno, a profesionalni spasioci će dežurati od 15. juna kada će zvanično početi sezona kupanja.

Očaga

Radno vreme i cene ulaznica ostali su nepromenjeni u odnosu na prethodne godine. Cena ulaznica na bazenu je ostala nepromenjena a ulaz na jezero Očaga je besplatan.

S obzirom da je juče završena tenderska procedura, uskoro će biti potpisani i ugovori a oba ugostiteljska objekta SRC ”Kolubara”  i na jezeru i na bazenu dobiće svog zakupca, a ovog leta očekuje se raznovrsnija i kvalitetnija ugostiteljska usluga.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA