BeogradLazarevacVesti

Lider DSS Miloš Jovanović posetio Lazarevac u okviru redovnih stranačkih aktivnosti

U okviru redovnih stranačkih aktivnosti lider DSS Miloš Jovanović posetio je Lazarevac i u glavnoj ulici razgovarao sa građanima. Sa svojim stranačkim kolegama prisutnima je predstavio program stranke i napomenuo da je ovo i jedni način da predstave svoje delovanje, jer kako kaže, nemaju mogućnost i nisu dovoljno zastupljeni u medijima. Dodaje da DSS spremno čeka izbore jer vidi priliku za promene i dodaje da koalicija koju čini POKS i DSS, nikada neće prihvatiti koaliciju sa vladajućom strankom ali da postoji šansa za udruživanjem sa strankom Zavetnici i Dveri, za koje smatra da su proevropska opozicija sa kojom ne dele istu ideologiju.
Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije
Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović posetio je Lazarevac i sa građanima razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji, prestojećim izborima i planovima koje ova stranka ima. Jovanović smatra da su Srbiji potrebne korenite promene, od promene samog izbornog procesa, do novih ekonomskih mera ali i kosovske politike, koja je kako kaže doživela potpuni fijasko.

Jovanović dodaje da smo kao narod potpuno izgubili odgovornost i da je neophodna decentralizacija i vraćanje nadležnosti lokalnim samoupravama.

Na pitanje da li je moguća koalicija sa SNS-om, Zavetnicima i Dverima, Jovanović kaže da je sa valadajućom koalicijom saradnja nemoguća ali da sa proevropskim strankama postoji šansa za udruživanjem sve dok imaju zajednički interes, a to je smena Aleksandra Vučića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA