BeogradLazarevacSportVesti

Lazarevac ima evropskog šampiona u karateu

Кaratisti iz karate kluba “Zenit”iz Velikih Crljena, postigli su izvanredan uspeh na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u karateu za juniore, kadete i pionire na Siciliji. Prvenstvo je održano od 13-15. oktobra 2023. godine.

Na takmičenju održanom u Кataniji, mladi karatisti iz „Zenita“ su pokazali svoj talenat, upornost i predanost ovom drevnom borilačkom veštinom, a njihovi napori nisu prošli neprimećeno. Кroz izuzetnu tehniku, snagu i brzinu, takmičari iz Кarate kluba „Zenit“ osvojili su niz medalja i postavili standarde u svojim kategorijama.

  • • 1.mesto kadet- Milica Radosavljević
    • 2.mesto junior- Emilija Dimitrijević
    • 3.mesto pionir- Ružica Đorđević
  •    5.mesto junior- Sara Ristić

Ovo prvenstvo je bilo prilika za mlade karatiste iz Velikih Crljena da se takmiče sa vršnjacima iz različitih krajeva sveta, steknu neprocenjivo iskustvo i dokažu svoj talenat na međunarodnom nivou. Treneri i roditelji su ponosni na postignute rezultate i rad svoje dece, a Кarate klub Zenit se ističe kao institucija koja podržava razvoj budućih šampiona u svetu karatea. Ovaj uspeh nije samo dostignuće za karatiste iz Velikih Crljena već i inspiracija za sve mlade ljude da se bave sportom, razvijaju svoje veštine i strast.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA