BeogradIzboriLazarevacVesti

Lider SNP Nenad Popović posetio Lazarevac

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović posetio je, u okviru predizbornih aktivnosti, članove ove stranke u opštini Lazarevac. Popović je istakao da se Lazarevac razvija te podsetio šta je sve urađeno u prethodnom periodu. Lazarevac sa Kolubarom ima ogromno inženjersko znanje a potrebno je da dobije svoj inovacioni start ap centar rekao je Popović i naglasio da se nada da će odmah po završetku izbornog procesa krenuti realizacija i ovog projekta.

Nenad Popović Lider Srpske narodne partije kaže da se Lazarevac ubrzano razvija. Veliki broj ulica je asfaltiran a Lazarevac ima jedno od najsavremenijih porodilišta u zemlji. Lazarevac se menja iz dana u dan, kaže Popović i naglašava da se nada da će naša opština dobiti superligaša u fudbalu. Dodao je i da se sastao sa predsednikom opštine Bojanom Sinđelićem i razgovarao o projektima koji su neophodni za dalji razvoj Lazarevca.

Doček u LazarevcuGO Lazarevac ima veliki potencijal u turizmu, kaže Popović i nada se da će zajedno sa koalicionim partnerima, Srpskom naprednom strankom na tom polju u naredne četiri godine biti dosta toga urađeno, posebno sportskom turizmu. Kao bitnu stavku svog programa Popović navodi brigu o penzionerima.

Štand SNP

Predsednik opštinskog odbora Srpske narodne partije Zoran Stoisavljević izrazio je zadovoljstvo što je lider stranke posetio partijske kolege i istakao da se veliki broj, pre svega mladih, uključio u SNP.

Zoran Stoisavljević

Srbija će biti izmrežena autoputevima, grade se brze pruge, bolnice, domovi zdravlja i klinički centri. U vreme kada je koronavirus pogodio svet, Srbija najbolje ekonoski stoji i ima najveći rast u južnoj Evropi, izjavio je Popović i pozvao građane da glasaju za koaliciju koju predvodi Srpska napredna stranka, a Lazarevac će biti još moderniji i lepši, zaključio je lider SNP Nenad Popović.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA