Unija penzionera OO SNS Lazarevac organizovala druženje za najstarije sugrađane

U organizaciji Unije penzionera OO SNS-a  u Vrbovnu je upriličeno druženje za najstarije Lazarevčane. Druženju su prisustvovali član Glavnog odbora SNS-a Goran Vesić, predsednik i potpredsednik lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević i Bojan Sinđelić, kao i predsednik OO PUPS-a Darko Božić. Vesić se ovom prilikom zahvalio penzionerima i napomenuo da se nakon krize prouzrokovane korona virusom pokazalo da imamo jaku državu i da smo uspeli da iz nje izađemo kao pobednici. Najveći teret pandemije podneli ste upravo vi, najstariji sugrađani, ali smo zahvaljujući teškim merama uspeli da sačuvamo hiljade ljudskih života, rekao je Goran Vesić.

Druženje penzionera u Vrbovnu

Druženju penzionera u organizaciji Unije penzionera OO SNS Lazarevac prisustvovao je veliki broj naših najstarijih sugrađana, a ovu akciju podržao je i član Glavnog odbora SNS-a Goran Vesić.

Goarn Vesić sa penzionerima

Vesić je iskoristio priliku da se zahvali penzionerima, koji su, kako kaže, podneli najveći teret pandemije koronavirusa. Dodao je da odgovorna politika koju vodi predsednik države omogućava bolje uslove za život svih građana ali i onih najstarijih.

Goran Vesić
Goran Vesić

Akciju Unije penzionera podržali su i predstavnici lazarevačkih naprednjaka koji su se našim najstarijim sugrađanima zahvalili za sve ono što su uradili za državu Srbiju tokom radnog veka. Dali su im obećanje da će sve njihove zahteve saslušati i realizovati.

Bojan Stević
Bojan Stević

Naprednjaci su ovom prilikom napomenuli da su u prethodnom periodu realizovani brojni projekti i da ne postoji mesna zajednica u opštini Lazarevac u kojoj nije rađeno. Uz stabilnu i jasnu politiku predsednika države Aleksandra Vučiča nastavićemo da razvijamo i gradimo našu državu ali i da ulažemo u opštinu Lazarevac. Pozvali su građane da 21. juna svoj glas daju listi broj jedan.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA