BeogradLazarevacVesti

Limuntusovo kulturno leto u restoranu „Lazaretto“

U restoranu „Lazaretto“ održano je „Limuntusovo kulturno veče“. Program je obuhvatio prezentaciju o stvarnom značaju kulture i umetnosti, promociju zbirke poezije „Odbrana dodira“ Aleksandra Đukića, zatim izložbe fotografija Katarine Brett iz Novog Sada i Katarine Atić iz Mionice i izložbe slika Jovice Badrića i Snežane Milinković iz Ljiga i Dragane Ivanović iz Kozelja kod Ljiga.

Umetnička Republika Limunus je udruženje koje se bavi alternativnom vrstom umetnosti. U pitanju je srednja klasa umetnosti koja se nalazi u svakodnevnom životu, objašnjava nam Aleksandar Đukić, jedan od umetnika koji se svojim delom predstavio publici u Lazarevcu.

Lazareto-14

Umetnička Republika Limuntus iz Ljiga se u restoranu „Lazaretto“ predstavila izložbama slika, crteža, promocijom knjige poezije, recitatorima a organizovana je i prezntacija o značaju kulture i umetnosti.

Limuntusovo kulturno leto biće organizovano u Ljigu u oktobru kada će publika imati priliku da se druži sa pesničkim udruženjem iz Novog Sada, predstaviće se i pored lokalnih slikara i fotografa, pisac epske fantastike Boris Mišić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA