BeogradIzboriLazarevacVesti

Lista Srbija protiv nasilja organizovala tribinu „Kako do Srbije bez nasilja“ nad ženama

Koalicija okupljena oko liste „Srbija protiv nasilja“ organizovala je tribinu „Kako do Srbije bez nasilja nad ženama“ u sali skupštine GO Lazarevac. Tribini su prisustvovali i Dragana Rakić iz Demokratske stranke, kao i kandidat za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović i Slavica Radovanović kandidat za poslanika ispred Narodnog pokreta Srbije.

Tribina Srbija protiv nasilja

Na tribini koju je lista „Srbija protiv nasilja“ organizovala u Lazarevcu odnosila se na problem nasilja nad ženama i kako ga rešiti. Dragana Rakić iz Demokratske stranke kaže da jedino samo ono društvo u kojem se građani osećaju dobro i prosperitetno je društvo u kojem i žene mogu da se osećaju slobodno i dobro.

Dragana Rakić
Dragana Rakić

Vladimir Obradović kandidat za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“ kaže da očekuje da 17. decembra svojim glasom podržimo da nasilje prestane tako što ćemo proterati aktuelnu vlast.

Vladimir Obradović
Vladimir Obradović

Slavica Radovanović kandidat za poslanika ove liste kaže da prvenstveno našim sugrađanima treba da ponudimo bolje i uređenije mesto za život.

Slavica Radovanović
Slavica Radovanović
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA