BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Bogdanovica u dužini od 750 metara u Barzilovici

Sve dok vremenski uslovi dozvole, nastaviće se asfaltiranje saobraćajnica u GO Lazarevac, a posebno u mesnim zajednicama, rekao je prilikom obilaska Barzilovice predsednik opštine Bojan Stević. U ovom delu lazarevačke opštine asfaltirana je ulica Bogdanovica u dužini od 750 metara a u planu je da u Barzilovici bude asflatirano još dva puta. Trenutno se radi i tehnička revizija projekta vodosnabdevanja za ceo jug opštine a time će biti rešen problem i meštana Barzilovice, kaže Stević.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević je tokom obilaska Barzilovice izjavio da će asfaltiranje saobraćajnica biti nastavljeno sve dok vremenski uslovi to dozvoljavaju. Posebno je istakao značaj asfaltiranja u mesnim zajednicama, kao što je Barzilovica, gde su već završeni radovi na ulici Bogdanovica u dužini od 750 metara. Ovom prilikom, Stević je najavio dalje planove za unapređenje infrastrukture u Barzilovici, ističući da su u planu dodatna dva puta koja će biti asfaltirana kako bi se poboljšala povezanost i kvalitet života meštana.

Pored toga, predsednik opštine informisao je javnost da se trenutno radi na tehničkoj reviziji projekta vodosnabdevanja za ceo jug opštine. Ovaj projekat će rešiti dugotrajan problem meštana Barzilovice u vezi sa vodosnabdevanjem, pružajući im stabilan i kvalitetan pristup vodi. Ovom inicijativom, opština Lazarevac nastoji da unapredi osnovne uslove života svih svojih građana.

Bojan Stević je istakao da su ove aktivnosti deo sveobuhvatnog plana opštine da stvori bolje uslove života za svoje stanovnike, pružajući im modernu infrastrukturu i rešavajući ključne probleme koji utiču na njihovu svakodnevicu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA