BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Lokalni izbori 2024: Dr Dragana Knežević obišla domaćinstva u Šopiću

Dr Dragana Knežević, prva na listi koalicije „Aleksandar  Vučić – Lazarevac sutra“ obišla je Mesnu zajednicu Šopić u kojoj su trenutno infrastrukturni radovi na uređenju ulice Paje Jovanovića. Knežević je razgovarala sa meštanima u Radivojevića kraju i istakla da je politika ove stranke da se što više infrastrukture osposobi, ne samo u Lazarevcu nego u celoj Srbiji. Potrudićemo se da obiđemo sva sela i da i predgrađa Lazarevca dobiju adekvatne uslove za život koje imaju i građani u centru, istakla je dr Knežević.
Dr Dragana Knežević, prva na listi koalicije "Aleksandar  Vučić - Lazarevac sutra"
Dr Dragana Knežević, prva na listi koalicije „Aleksandar  Vučić – Lazarevac sutra“

Dr Dragana Knežević, prva na listi koalicije „Aleksandar  Vučić – Lazarevac sutra“ obišla je Mesnu zajednicu Šopić u kojoj su trenutno infarstrukturni radovi na uređenju ulice Paje Jovanovića. U razgovoru sa građanima dr Knežević istakla je da je prioritet liste „Aleksandar  Vučić – Lazarevac sutra“ da svi građani naše opštine imaju jednake uslove za život.

Dr Knežević rekla je ovom prilikom da je cilj ove političke opcije da obiđu sva sela, razgovaraju sa građanima i da reše probleme sa kojima se susreću meštani. Nisu svuda isti problemi ali infrastruktura je početna stanica odakle kreće sve i sa kojom se rešavaju svi ostali problemi, istakla je Dragana Knežević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA