BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Vučić u Lazarevcu: Ne prodajemo EPS

U Lazarevcu je održan predizborni skup koalicije stranaka okupljenih oko SNS na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“. Građanima u Karađorđevoj ulici kod Rudarske česme obratili su se član predsedništva SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kandidat za gradonačlenika Beograda Aleksandar Šapić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić, predsednica stranke Zavetnici i ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski i dr Dragana Knežević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“. Vučić je ovom prilikom rekao da, što se tiče rudarskog basena Kolubara „ne da ne postoji odluka o otpuštanju radnika“ nego će u naredne tri godine biti zaposleno 3000 ljudi.

Dr Dragana Knežević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ rekla je ovom prilikom da je Lazarevac od samog osnivanja otvoren za sve dobre ljude, i da je zahavljujući rudnim bogatstvima i vrednim radnicima sve uvek bilo u službi što boljeg života.

Dr Dragana Knežević, prva na listi "Aleksandar Vučić - Lazarevac sutra"
Dr Dragana Knežević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Šapić je tokom obraćanja u Lazarevcu poručio je da je važno učiniti što više za rubne opštine i da tome svedoče njegove posete za vreme zvaničnog mandata.

Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika Beograda
Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika Beograda

Predsednica stranke Zavetnici i ministarka za brigu o porodici, Milica Đurđević Stamenkovski je na početku upitala ima li išta uzvišenije od rađanja i ima li išta svetije od života.

Potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić je na početku obraćanja istakao da se naša zemlja nalazi pred ozbiljnim pritiscima, i oni su po raznim linijama i raznim temama.

Ivica Dačić, Potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS
Ivica Dačić, Potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS

Predsednik Aleksandar Vučić je napomenuo da se naslušao laži o EPS-u, te da mu ne pada na pamet da ga proda. Govorio je i o Kolubari, rekavši da su donete oluke o nabavci novih sistema i da ima problema, ali ne postoji odluka o otpuštanju radnika, već će biti zaposleni i novi ljudi. Predsednik je najavio i da predstoje novi radovi i ulaganja u puteve, te da 15. novembra kreću radovi na auto-putu Vožd Karađorđe, i da će time da se promeni kompletna slika Lazarevca ali i Srbije. Govoreći o lakalnim temama, Vučić je kazao da su „ljudi s pravom nezadovoljni“.

Aleksandar Vučić, član predsedništva SNS i predsednik Srbije
Aleksandar Vučić, član predsedništva SNS i predsednik Srbije

U Lazarevcu su bili prisutni funkcioneri i članovi koalicionih stranaka, a pored njih okupio se i veliki broj građana koji su došli da pruže podršku ovoj listi. Izbori za Skupštinu grada Beograda raspisani su za 2. jun, a tada će se održati i izbori za 17 gradskih opština.  Istog dana izbori će biti održani u 66 jedinica lokalne samouprave, među kojima je i 14 gradova u Srbiji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA