BeogradLazarevacPolitikaVesti

Lutovac posetio demokrate u Lazarevcu

Opštinski odbor Demokratske stranke Lazarevac održao je prvi radni sastanak u novim prostorijama kojem je prisustvovao lider demokrata Zoran Lutovac. Na konferenciji za novinare sumirani su rezultati nedavno održanih izbora na kojima je Demokratska stranka učestvovala u koaliciji Ujedinjeni za pobedu. Od 28 odborničkih mesta, koliko je ova lista osvojila u Gradu Beogradu, demokratama je pripalo 10 od kojih su dvoje iz Lazarevca, Igor Gospavić i Snežana Vuković. Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac kolegama u Lazarevcu je poželeo da u skladu sa novim prostorijama dobiju i novi entuzijazam, kako bi se najbolje moguće pripremili za izbore 2024. godine, koji će, kako je naveo, biti možda biti sprovedeni i ranije.

Lutovac u Lazarevcu

Opštinski odbor Demokratske stranke u Lazarevcu preselio se u nove prostorije koje se nalaze u Tržnom centru Atrijum, u Karađorđevoj ulici. Tim povodom održan je radni sastanak kojem je prisustvovao lider demokrata Zoran Lutovac. Na konferenciji za novinare koja je tom prilikom održana sumirani su rezultati nedavno održanih izbora. Od 28 odborničkih mandata, koliko je pripalo koaliciji Ujedinjeni za pobedu, u Skupštini Grada Beograda 10 je iz DS, od kojih je dvoje iz Lazarevca. Reč je o Igoru Gospaviću i Snežani Vuković.

Demokrate u Lazarevcu

Odbornica u Skupštini Grada Beograda Snežana Vuković poručila je da će se tokom svog mandata zalagati za decentralizaciju vlasti, kako bi se Lazarevac razvijao kao samostalna celina.

Zamenik predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke Darko Simić kaže da ta stranka u Lazarevcu ima iskusne kadrove i da je spremna za buduće lokalne izbore.

Lutovac u Lazarevcu

Stranačkim kolegama u Lazarevcu lider demokrata Zoran Lutovac je poručio da u skladu sa novim prostorijama dobiju i novi entuzijazam kako bi se pripremili za predstojeće lokalne izbore.

Ukoliko bi se Srbija priključila zajedničkoj spoljnoj politici Evropske unije i uvela sankcije Rusiji, Lutovac smatra da reakcija Moskve ne bi bila drastična niti bi se ticala građana, već političara koji bi doneli takvu odluku, jer, prema njegovim rečima, oni i postoje da bi na sebe apsorbovali da se to ne prenosi na građane.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA