Prijem za folkloraše iz Severne Makedonije i Bugarske

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ organizuje večeras na platou kod Rudarske česme Međunarodni dečiji festival folklora, a u subotu 25. juna  Međunarodni festival izvođačkih ansambala. Tim povodom u sali Predsedništva Opštine Lazarevac održan je prijem za predstavnike Kulturno umetničkih društava iz Severne Makedonije i Bugarske. Njih je primio predsednik Skupštine Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić koji im je poželeo dobrodošlicu u nadi da će iz Lazarevca poneti najlepše utiske.

Prijem za folkloraše

U organizaciji Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“ ovog petka i subote održavaju se Međunarodni dečiji festival folklora i Međunarodni festival izvođačkih ansambala na kojem pored domaćina učestvuju gosti iz Severne Makedonije, Bugarske i Bosne i Hercegovine i ansambli iz drugih gradova naše zemlje.

Prijam za folkloraše u Opštini Lazarevac

Njih je tim povodom primio predsednik Skupštine Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić koji im je poželeo dobrodošlicu, ističući da se nada da će dobra saradnja sa ansamblima biti nastavljena i u budućem periodu.

Predsednik Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“ Goran Pantelić zahvalio se Opštini Lazarevac na podršci u organizaciji i gostima iz inostranstva koji će nastupiti na festivalima.

Rukovodstvo GO Lazarevac

Gosti iz Severne Makedonije i Bugarske zahvalili su se organizatorima i opštini Lazarevac na toplom prijemu i poručili da se nadaju da će na najbolji način publici u Lazarevcu predstaviti kulturu svojih zemalja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA