BeogradLazarevacVesti

Mađioničarski spektakl u punoj sali Centra za kulturu Lazarevac

U punoj sali Centra za kulturu Lazarevac održan je Mađioničarski spektakl u kojem su posetioci svih uzrasta uživali u magiji. Publika je imala priliku da vidi svetske iluzije, lebdenja i nestajanja uz sjajne do sad neviđenje scenske efekte. Na sceni se predstavilo pet mađioničara Bojan, Luka, Aleksandar, Piksi i Zeka.

Mađioničarski spektakl prvi put je organizovan u Lazarevcu a bio je namenjen celoj porodici pa su u njemu jednako uživali i mališani i oni stariji. Bojan, Luka, Aleksandar, Piksi i Zeka uz pomoć asistentkinja izvodili su popularne iluzionističke tačke, a bilo je belih golubova, karti, motora na sceni a u pojedinim tačkama i publika je učestvovala. Ovakav jedan spektakl iziskivao je mnogo odricanja i nekoliko meseci priprema, rekao je jedan od mađioničara, Lazarevčanin Bojan Bogdanović.

Publika u Lazarevcu svih generacija uživala je u pravom spektaklu u punoj sali Centra za kulturu. Na sceni su viđene impresivne tačke koje su obilovale akcijom, dramom i komedijom. Sudeći po sjajnoj atmosferi, ostaje nada da reprizu ovakvog performansa publika neće dugo čekati.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA