BeogradLazarevacVesti

Mališani u zaseoku Marinac dobili igralište

Mališani u zaseoku Marinac u Mesnoj zajednici Dudovica dobili su igralište. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je nadu, prilikom obilaska igrališta, da će mališani uživati u igrama i čuvati ovo igralište. Stević je ovom prilikom najavio da će u narednom periodu igralište dobiti rasvetu i sigurnosnu kameru.

Dečije igralište u Marincu

Novo dečije igralište otvoreno je u zaseoku Marinac u Mesnoj zajednici Dudovica. Igralište je sa saradnicima obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je najavio da će ovaj prostor dobiti rasvetu i sigurnosnu kameru.

Stević u Marincu

Stević je podsetio da je u Dudovici urađen teren sa multifunkcionalnom podlogom, i da je ostalo da se još postavi rasveta i ograda kako bi mogao da se koristi. U ovoj mesnoj zajednici će početkom naredne godine biti završena kapela i nastavljeno asfaltiranje putnih pravaca. Stević podseća da je opština počela sa rešavanjem problema vodosnabdevanja u južnom delu opštine.

Igralište u Marincu

Prema Stevićevim rečima, u naredna dva dana očekuje se završetak još jednog dečijeg igrališta na teritoriji opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA