Ranđića kraj u Trbušnici dobio asfalt

Putni pravac u Ranđića kraju u Mesnoj zajednici Trbušnica u dužini od 1000 metara je asfaltiran. Radove je finansiralo Javno preduzeće Putevi Srbije, a izvođač je Šumadija put. Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je istakao da je ovaj put od velikog značaja za meštane jer će spojiti dva dela Trbušnice, i dodao da je ova deonica asfaltirana na inicijativu žitelja ove mesne zajednice.

Asfaltiranje u Trbušnici

Ranđića kraj u Mesnoj zajednici Trbušnica dobio je asfalt. Deonica je duga 1000 metara, radove je izvelo preduzeće Šumadija put, a finansirali ih Putevi Srbije. Asfaltiranje je obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je istakao da je ova deonica urađena na inicijativu meštana Trbušnice i dodao da će asfaltiranja u opštini biti nastavljena i u narednom periodu, ukoliko to vremanski uslovi dozvole.

Asfaltiranje u Trbušnici

Stević je ovom prilikom podsetio da se trenutno izvode radovi na izgradnji dva dečija igrališta u opštini Lazarevac, da se uskoro očekuje izgradnja još jednog parkinga kod Osnovne škole „Knez Lazar“, te da je izgradnja parkinga kod gradskog parka u završnoj fazi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA