BeogradLazarevacObrazovanjeSportVestiZabavaZdravlje

Manifestacija „Soko ratnik 2022“ privukla veliki broj dece

U organizaciji Školice sporta „Soko“, u gradskom parku u Lazarevcu, drugu godinu zaredom održana je dečija avantura sa preprekama „Soko ratnik 2022“. Učešće u ovoj manifestaciji uzelo je više od 140 dece iz Lazarevca i okolnih gradova, a takmičari su bili podeljeni u četiri starosne grupe. Za sve učesnike obezbeđene su medalje i majice, a osvajačima prva tri mesta pripale su prigodne nagrade.

Soko ratnik 2022

Dečija avantura sa preprekama „Soko ratnik 2022“ održana je drugu godinu zaredom u gradskom parku u Lazarevcu. Organizator ove originalne manifestacije je Školica sporta „Soko“, a cilj je da se deci približe zdravi stilovi života i promoviše sport i njihov pravilan razvoj. Takmičari su bili podeljeni u četiri starosne grupe, a prijavilo se više od 140 dece iz Lazarevca, Aranđelovca, Uba i drugih gradova.

Soko ratnik 2022

Pored dece, manifestaciju je pratio veliki broj roditelja i baka i deka, koji su podržali ovakav događaj i prepoznali njegov značaj u pravilnom razvoju dece.

Soko ratnik 2022

Svi učesnici avanture sa preprekama dobili su medalje i majice, a tri prvoplasirana takmičara iz svake kategorije su nagrađena prigodnim poklonima. Medijski pokrovitelj manifestacije bila je televizija Gem.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA