Marko Ranković najbolji trener Lazarevca za 2018. godinu

Na nedavno završenoj tradicionalnoj manifestaciji Izbor za sportistu godine, u kategoriji najbolji trener priznanje je pripalo treneru Atletskog kluba Lazarevac, Marku Rankoviću. U prošloj godini, takmičari Atletskog kluba Lazarevac osvojili su ukupno 14 medalja. Između ostalog, čak pet takmičara je ušlo u sastav reprezentacije. Lazarevački atletičari su postali i ekipni prvaci Srbije u krosu u kategoriji mlađih seniora. Marku Rankoviću je, zbog izuzetnih rezultata, Atletski savez Srbije dodelio profesionalnu licencu.

Lazarevac iz godine u godinu beleži sve više uspeha sportista, kako u pojedinačnoj, tako i ekipnim kategorijama. Savez sportova i Gradska opština imaju pred dodelu priznanja težak zadatak da izaberu najuspešnije sportiste. Priznanje za najboljeg trenera mladom atletičaru Marku Rankoviću itekako znači.

Protekla godina za Atletski klub Lazarevac bila je više nego uspešna. Čak pet atletičara ušlo je u sastav reprezentacije a osvojeno je ukupno 14 medalja u različitim kategorijama.

I u 2019. godini lepe vesti stižu iz Atletskog kluba Lazarevac. Atletičari Igor Marković i Filip Nedeljković okitili su se bronzanim medaljama.

Osim što je glavni trener i predsednik kluba, Marko je i dalje aktivan sportista koji u svojoj bogatoj karijeri ima veliki broj priznanja i medalja sa takmičenja. Njega u aprilu očekuje maraton u Roterdamu.

U nastavku sezone ovaj klub očekuju krosevi u organizaciji Atletskog saveza Beograda i Prvenstvo Srbije na stazi gde će lazarevački atletičari pokušatio da osvoje što veći broj državnih medalja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA