Osmomartovski koncert “Pevamo za Vas” za sve Lazarevčanke

Turistička organizacija opštine Lazarevac  organizovala je na platou ispred Rudarske česme program posvećen 8. martu, Međunarodnom danu žena, pod nazivom “Pevamo za vas”.

Turistička organizacija u glavnoj ulici Lazarevca

Program akustične muzike je održan u saradnji sa Centrom za edukaciju i kulturu KOP i Centrom za muziku i kulturu Melodija. Ispred Turističke organizacije direktor Mirko Kovačević svim Lazarevčankama je uputio čestitke povodom osmog marta, poželevši da pripadnice nežnijeg pola tokom cele godine imaju jednako poštovanje.

Direktor turističke organizacije

Turistička organizacija opštine Lazarevac po prvi put ove godine obeležila je osmi mart,  Međunarodni dan žena, akustičnim koncertom pod nazivom “Pevamo za Vas”. Po rečima direktora Mirka Kovačevića, u planu je da ovaj program postane tradicija. Ovom prilikom sugrađanke su na poklon dobile ruže, a svi prolaznici su imali priliku da pogledaju fotografije najlepših dvorišta iz 2019. godine. Kovačević je rekao da je Turistička organizacija raspisala konkurs i za ovu godinu.

Mirko Kovačević, direktor Turističke organizacije opštine Lazarevac
Mirko Kovačević, direktor Turističke organizacije opštine Lazarevac

Program “Pevamo za Vas” bio je takmičarskog karaktera, a svi učesnici su dobili novčane nagrade. Direktor Turističke organizacije Mirko Kovačević svim sugrađankama je poželeo srećan 8. mart. On je ovom prilikom najavio da se u narednom periodu očekuje izložba fotografija Crkvenenog blaga Lazarevca. Pored toga, biće organizovana Tucijada kao i izbor za najlepše jaje, a potom sledi i priprema manifestacije “Majski susreti”.

Na koncertu “Pevamo za Vas”, u čast svih sugrađanki, nastupili su muzičari Enes Ljajić, Vlada Jorgić, glumac i ulični umetnik i pobednici takmičenja “Dani solo pesme 2020”. Publika na platou kod Rudarske česme imala je priliku da uživa u akustičnom zvuku, a na programu su bili evergrin hitovi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA