Maturski ples u OŠ ”Vuk Karadžić” u Stepojevcu

Ples malih maturanata organizovan je treću godinu za redom u Osnovnoj školi ”Vuk Karadžić” u Stepojevcu. U programu su učestvovali i mlađi razredi a svoju tačku imali su budući prvaci. Učenici osmog razreda su i ove godine uz pomoć plesnog kluba ”RMP” pripremili maturski ples a program je uz baklje završen kolom ispred škole. Ove godine osnovno obrazovanje u ovoj školi završilo je 46 učenika a direktorka Verica Anđelić najavila je da će sledeće godine u maturski ples pored učenika, biti uključeni nastavnici ali i roditelji učenika.

Maturski ples u OŠ ”Vuk Karadžić” postao je sada već tradicija u ovoj obrazovnoj ustanovi a ove godine osnovnu školu je završilo 46 đaka. Mali maturanti od osnovne škole oprostiće se u petak, kada se zvanično i završava školska godina za njih. Direktorka škole Verica Anđelić poželela im je puno uspeha u daljem školovanju.

Plesni studio ”RMP” i ove godine se potrudio da osmaci nauče svoje prve plesne korake. Podršku osmacima pružili su i nastavnici, članovi KUD-a, kao i mališanima koji su u nižim razredima škole. I ovaj ples protekao je u znaku humanosti, jer je u prostorijama organizovana i prodajna humanitarna izložba.

Direktorka škole Verica Anđelić je izrazila svoje zadovoljstvo što je ovakva ideja realizovana po treći put i izrazila nadu da će postati tradicija za sve naredne generacije.

Emocije zbog odlaska još jedne generacije koja će početi da krči svoj put u svetu odraslih ni ovoga puta nisu izostale.  Za kraj je upriličeno slikanje svih učesnika a program je završen uz baklje i naravno kolo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA