BeogradLazarevacVesti

Maturski ples u OŠ „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu

Ples malih maturanata organizovan je po drugi put u osnovnoj školi “Vuk Karadžić“ u Stepojevcu. U programu su učestvovali i mlađi razredi. Svoju tačku imali su budući prvaci, a osmaci su uz pomoć plesnog kluba “RMP“ pokazali svoj talenat za okretne igre, moderan i klasičan ples. Program je uz baklje završen kolom.

Prvaci

Maturski ples u OŠ “Vuk Karadžić“ upriličen je po drugi put, a ove godine osnovnu školu je završilo 50 đaka. Njihovo slavlje uveličali su učenici svih razreda, školski hor, KUD “Mladost“ iz Stepojevca. Plesni studio “RMP“ i ove godine se potrudio da osmaci nauče svoje prve plesne korake. Kada su stupili na scenu mali maturanti su pokazali da se engleski valcer može igrati i uz starogradsku muziku.

Direktorka škole Verica Anđelić je izrazila svoje zadovoljstvo što je ovakva ideja realizovana po drugi put i izrazila nadu da će postati tradicija za sve naredne generacije.

maturanti-2

Ova generacija je pokazala odlične rezultate, a po rečima direktorke ovoga puta učešćem na republičkim takmičenjima iz srpskog i francuskog jezika istakla se Anastasija Mijailović.

Emocije zbog odlaska još jedne generacije koja će početi da krči svoj put u svetu odraslih ni ovoga puta nisu izostale. Za kraj je upriličeno slikanje svih učesnika a program je završen uz baklje i naravno kolo. O važnim zadacima koje moraju da obave tokom juna osmaci će misliti nakon maturske večeri koja će biti organizovana u petak 1. juna.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Maturski ples u OŠ „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu

  • GEM RADIO TV JE NEPREKOSLOVEN NA TERITORIJI OPSINE LAZAREVAC JER SVE BITNE DOGADJAJE GRADA LAZAREVCA I OKOLINE IZNESE U JAVNOSTI STO NAM DOKAZUJE I OVAJ PRILOG OS VUK KARADZIC MATURA KOJA CE SE PAMTITI POZDRAV

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA