Međunarodni dečiji festival folklora u Lazarevcu

U organizaciji Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“, na platou kod Rudarske česme održan je Međunarodni dečji festival folklora. Pord organizatora, na festivalu su nastupili gosti iz Severne Makedonije, Bugarske i Bosne i Hercegovine i drugih gradova naše zemlje. Festival je otvorio predsednik Skupštine Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić koji je pozdravio sve učesnike i naglasio da su ansambl „Diša Đurđević“ i Opština Lazarevac ovim događajem stavljeni na mapu međunarodnih dečijih festivala.

Međunarodni dečiji festival folklora

Na platou kod Rudarske česme održan je Međunarodni dečiji festival folklora, u organizaciji Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“. Na festivalu, koji se održao u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“, nastupili su gosti iz Severne Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i drugih gradova naše zemlje.

Međunarodni dečiji festival folklora

Festival je otvorio predsednik Skupštine Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i pozdravio sve učesnike manifestacije.

Festival folklora

Među gostima festivala bili su i članovi „Kulturno umetničkog društva „Efren Karanov“ iz Kratova, malog grada u Severnoj Makedoniji. Kažu da su zadovoljni gostporimstvom domaćina i nadaju se dolasku i sledeće godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA