BeogradLazarevacVesti

Meštani Vreoca dobili novu poštu

U Mesnoj zajednici Vreoci otvoren je novi objekat pošte koji se nalazi u ulici Diše Đurđevića broj 217. Stari objekat pošte je zatvoren iz bezbednosnih razloga jer je Dom kulture u kojem se nalazio u sve lošijem stanju. Otvaranje nove pošte pomoglo je rukovodstvo Gradske opštine Lazarevac i JP EPS, u čijem se vlasništvu nalazi objekat u koji je premeštena nova pošta koja će opsluživati 720 domaćinstava Vreoca i okolnih mesta i oko 200 privrednih subjekata koji funkcionišu u ovom kraju. I u novom objektu je pet radnika a radno vreme pošte je od ponedeljka do petka od 8 do 14 časova i 30 minuta.

Pošta Srbije spada u najuspešnije kompanije u zemlji i jedan od osnovnih postulata je saradnja sa lokalnim samoupravama, privrednim subjektima i lokalnim stanovništvom, rekao je direktor Funkcije proizvodne mreže Srđan Jovanović i istakao da će novi objekat, imati zadatak da opsluži 720 domaćinstava i oko 200 privrednih subjekata.

Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštarske mreže
Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštarske mreže

Novim objektom pošte zadovoljan je i predsednik Mesne zajednice Vreoci Radiša Sinđelić koji se ovom prilikom zahvalio rukovodstvu opštine Lazarevac na podršci i JP EPS u čijem je vlasništvu objekat u koji je premeštena pošta.

Radiša Sinđelić, predsednik MZ Vreoci
Radiša Sinđelić, predsednik MZ Vreoci
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Predsednik opštine zahvalio se Poštama Srbije, Savetu Mesne zajednice Vreoci i Elektroprivredi Srbije na efikasnoj saradnji izmeštanja pošte u koris svih meštana Vreoca.

Otvaranju novog objekta pošte su prisustvovali predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, njegov zamenik Miloje Živanović, direktor za proizvodnju uglja u RB “Kolubara” Milan Mišković, direktor “Kolubara Prerade” Aleksandar Milićević, tehnički direktor “Prerade” Dejan Mijatović, predsednik sindikata “Prerade” Slobodan Pantelić, sveštenik Radivoje Stojadinović i članovi Saveta Mesne zajednice Vreoci.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA