BeogradLazarevacVesti

Čistiji grad i normalizacija vodosnabdevanja ciljevi su novog direktora JPKP „Lazarevac“

Građani Lazarevca mogu da očekuju čistiji grad i normalizaciju vodosnabdevanja, obećao je v.d. direktora JPKP „Lazarevac“ Ivan Milić i najavio da će to obeležiti prvi deo njegovog mandata. Milić je istakao da je nakon revitalizacije bunara vodosnabdevanje Lazarevca od 1. novembra normalizovano, i da će uskoro i problem u Lajkovcu biti rešen.
Ivan-Milić,-v.d.-direktora-JPKP-Lazarevac
Ivan Milić, v.d. direktora JPKP „Lazarevac“

Među brojnim problemima koji su sačekali novog v.d. direktora JPKP „Lazarevac“ Ivana Milića, najurgentnija je normalizacija vodosnabdevanja i poboljšanje čistoće u samom gradu. Milić je naglasio da će prve rezultate uskoro uočiti i građani Lazarevca.

Nekoliko projekata revitalizacije bunara u oba izvorišta, uspešno je realizovano, a situacija će dodatno biti poboljšana novim ulaganjima.

Voda-1

U cilju rešavanja svih problema postignut je dogovor i sa Lajkovačkom opštinom, a novi v.d. direktor JPKP „Lazarevac“ ističe da je napravljen dogovor o načinu izmirivanja tekućih obaveza Lajkovca, i taj dogovor se poštuje.

komunalno

Uporedo sa revitalizacijom bunara očekuje se i rekonstrukcija magistralnog cevovoda. Posebno zamena svih azbestnih cevi.

Ivan Milić je naglasio da je njegov prvenstveni cilj da uposli ljude, siguran je da višak zaposlenih postoji, ali isto tako i manjak radnika. Za sve one koji iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga ne mogu da odgovore zahtevima posla biće omogućene i stimulativne otpremnine. Dok će ostali biti adekvatno uposleni kako bi se na najbolji način iskoristila njihova produktivnost. Milić ističe da će nakon dublje analize biti donet program stimulativnih otpremnina.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA