BeogradLazarevacVesti

Milan Đorđević novi je predsednik Udruženja penzionera GO Lazarevac

Udruženje penzionera opštine Lazarevac održalo je redovnu izbornu skupštinu tokom koje je razmatrano devet tačaka dnevnog reda. Pored usvajanja izveštaja o radu i finansijskog izveštaja udruženja za 2017. godinu usvojen je i plan rada za ovu godinu. Na skupštini je izabrano i rukovodstvo udruženja, a dosadašnji predsednik Rade Petrović koji je na toj funkciji bio prethodna tri mandata odlučio je da se više ne kandiduje i za novog predsednika predložio dosadašnjeg potpredsednika Milana Đorđevića, koji je većinom glasova izabran na tu funkciju.
Rade-Petrović
Rade Petrović

Redovnu izbornu skupštinu Udruženja penzionera opštine Lazarevac obeležila je odluka dosadašnjeg predsednika Rada Petrovića da se nakon 12 godina na toj funkciji ne kandiduje ponovo. Odluku je doneo kako kaže iz ličnih razloga, a svojim radom i postignutim rezultatima je zadovoljan.

Milan Đorđević
Milan Đorđević

Ono što ostaje kao zadatak novom rukovodstvu je da se ostvari bliža saradnja sa sindikatima Kolubare i EPS-a. Neostvarena želja po rečima Radeta Petrovića je i da Lazarevac dobije dom za stare.

Pred novim predsednikom su brojne aktivnosti, cilj je da se i do sada ostvari planirani program za 2018. godinu a u cilju pomoći socijalno najugroženijima.

Penzioneri-1

Pored predsednika Milana Đorđevića, izabran je i potpredsednik Slobodan Petrović, takođe većinom glasova imenovano je i 13 članova izvršnog odbora, među njima po prvi put svoje mesto je našla i jedna dama Darinka Blagojević iz Mesne organizacije Leskovac. Sednici su prisustvovali državni sekretar Darko Božić i Vasa Belobrković predsednik Gradskog udruženja penzionera Beograda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA